mandag 12. august 2013

Koselig helgebesøk av Kristina

Det er alltid hyggelig å få besøk av den første jenta jeg ble kjent med etter at jeg flyttet sørover, nemlig Kristina Elisabeth fra Sandefjord. Den gang var hun bare den åtte år gamle, nysgjerrige nabojenta. Nå er hun 13 år og nesten som en lillesøster. Vi hygget oss blant annet med å spille "trådløs" vollyball, ta bilder, spise smoothie til kveldsmat og ommøbelere stua når mannen ikke så på. Nadine og jeg har også vært så heldige å få hilse på den nye, flotte hesten til Kristina, en rar gris og en nusselig kattunge som også holdte til ved stallen.

 

onsdag 7. august 2013

Feiring av Jarmo sine 30 år


Mannen har nå rundet 30. Det kom kanskje litt brått på, men sånn er det med disse årene. Når man akkurat har begynt å vendt seg til at man har blitt ett år eldre så har man blitt to... Men uansett så kan vi ikke annet en å være veldig takknemlig for hvert eneste nye år som Gud gir oss å leve i Hans nåde.  Begiveheten fant sted 2. august, med en aldri så liten bursdagsfering søndagen som fulgte. Da hadde vi en dag med åpent hus og en del gjester fra rundt kl.12 på formidagen til litt ut på kvelden. Når plassen setter litt begrensninger er det kjekt å kunne fordele gjestene litt ut over dagen. Det var en koselig dag med så mange gode folk og god mat og kaker, som til tross for at de var gode også var sunne, stort sett.

Bildene viser bursdagskaken i full fyr og Jarmo som med litt hjelp fra sin datter klarte å blåse ut 30 lys på et forsøk.