søndag 28. oktober 2012

Stine's babytanker, uke 23

Tjueen uker har passert siden den lille spiren ble til, og vi har kommet til uke 23 i svangerskapet. Når jeg kjenner bevegelser der inne som det er veldig mye av for tiden er det fort gjort å miste fokus på andre ting. Jeg lurer på hvordan den lille babyen har det, hva hun holder på med, hvordan hun ser ut og kommer til å bli, og ikke minst hvordan hun tenker og reagerer på alle de stemmene og lydene og bevegelsene hun opplever iløpet av dagen. Og hvilket navn som er det aller peneste jentenavnet i verden.
Man har mye å tenke på når man er gravid.

På tirsdagen som var fridagen min, var jeg innom Revetal og bestilte tannlegetime. Da fikk jeg et lite innfall, og bestemte meg for å handle noen babyklær. Så da ble de aller første, veldig søte og veldig  små babyplagg kjøpt. Da jeg skulle innom matbutikken etterpå havnet  det vist det en liten pakke newborn-bleier i handlekurven også. Det var en helt spesiell følelse å putte den i handleposen og gå til bilen med den. Tror det var enda mer rart en da jeg akkurat hadde flytte på hybel og handlet min aller første pakke med toalettpapir.

Den lille mageboeren spreller og minner meg stadig oftere om at: "Heeei!! Jeg er her jeg også. Tenk litt på meg da, og gjør dere klare, for snart kommer jeg ut til dere!" Vet ikke om det er akkurat det den prøver å si med alle bevegelsene sine, men det føles ofte sånn ihvertfall! Og da er det fint å ha stående sånne ting som bleier og klær som babyen kan trenge med en gang når den plutselig en dag kommer ut.


Uke 23: Babymagen ser nå ut som en bolle.
Det sier ihvertfall Jarmo! Men boller er jo som oftest deilige, og når magen ser sånn ut er det  heller ingen tvil om at der er bolle i ovnen.

1. Babyinnkjøp:

                                    Pus og pappa gleder seg til å møte det nye familiemedlemmet.

PS! Hva er det peneste jentenavnet i verden?

søndag 7. oktober 2012

Så kom den 20. uken

Halvveis. Ganske utrolig! Da jeg var 6-7 uker på vei var tanken på å være halvveis i et svangerskap nesten like fjern som tanken på å føde, som enda ikke har begynt å oppta tankene mine så mye. Men jeg leste denne http://www.babyverden.no/Gravid/Diverse/Fodte-i-handlevogna-pa-Ikea  artikkelen på babyverden.no for en liten stund siden om alle de merkelige drømmer om fødsel man kan få hvis man går å tenker på det: . Så det er nok best å tenke på andre ting så lenge som mulig!

 

En liten helgetur i skogen

Lørdagen var en fin høstdag med sol, blå himmel, gode venner, og middag laget ute i det fri. Pluss litt sang, gitarmusikk og Guds Ord. Vi gikk i kanskje en halvtime hver vei, og når det er barn og mye mat som skal bringes med er det i grunnen en akkurat passe lang tur. Takk til alle som var med for en kjempefin tur! Naturen har nok en gang vist seg å være det perfekte stedet for å være sosial og spise usedvanlig god mat.
Helt perfekt lammegryte av høstens ferske råvarer!
Dette smaker enda bedre enn kaffe på tur

Kjærestepar  <3
Maria og Henriette bidrar med godt humør på turen : D
Omtenksome Max deler gjerne pepperkaken sin med Onkel Jarmo
Gullskog